Stichting Bazaar Grijpskerke

facebooklike

 

 

Bezoek en like de Facebookpagina van Stichting Bazaar Grijpskerke

Bazaar Grijpskerke 2017 weer een groot succes

Onder een prachtig augustuszonnetje vonden heel veel mensen weer de gezellige bazaar op Grijpskerke te vinden.

Met dank aan vele tientallen vrijwilligers is de bazaar Grijpskerke weer een prachtige dag geworden. Ieder jaar opnieuw zijn mensen bereid de handen uit de mouwen te steken, soms dagen achter elkaar, om deze dag tot een succes te maken. Ieder op zijn eigen wijze. Dank aan de sjouwers, sorteerders, verkopers, bloemschikkers,  tent- en kraambouwers, lotenverkopers, opruimers, laders en lossers, planners, doeners en denkers

Klokslag 9 uur konden de wachtende mensen de bazaar bezoeken om te struinen tussen de tweedehands spulletjes

Ook bedankt alle bedrijven en particulieren die belangeloos eten, drinken, machines, witgoed of rijdend materieel  beschikbaar stelden voor de bazaar. Dit geldt ook voor het jarenlang beschikbaar stellen van opslagruimtes voor bazaarspullen.

Alle vrijwilligers hartelijk bedankt

De opbrengst  van de bazaar (bruto € 17650,-) wordt verdeeld tussen 2 stichtingen:

Stichting Kenneth Friends: Het geld wordt besteed aan de bouw van een basisschool, de New Life Primary School. Deze school wil de grootste aandacht geven aan de allerarmste kinderen in de lokale gemeenschap van Voi en omstreken.

Stichting Ambulance Wens  vervult de wensen van mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet lang meer te leven hebben.