Oud papier

Ophalen oud papier

Het oud papier wordt opgehaald in de kern Grijpskerke op de eerste zaterdag­morgen van de maand (start ophalen: 09:00!!), met uitzondering van de maand augustus.

Wil je het papier a.u.b. stevig gebundeld of in gesloten dozen aan de weg zetten?

Leden of ouders/familieleden hiervan zullen om beurten benaderd worden voor het ophalen. Wanneer je toch verhinderd bent dien je zelf voor vervanging te zorgen, anders zien wij ons genoodzaakt hiervoor een bijdrage te vragen van € 30,00. Dit bedrag ontvangt dan degene die geen band heeft met de vereniging, maar voor dit bedrag een keer wil helpen.
Gelukkig kunnen we mede door de opbrengst van het oud papier de contributie voor SV DUO nog laag houden. Ook voor het komende jaar streven we hier weer naar. De opbrengst over 2013 was ongeveer 4000 euro, een heel mooi resultaat!

Voor degenen die het papier zelf willen brengen: De container staat vanaf vrijdagavond op het terrein bij Aannemingsbedrijf De Voogd, Hondegemsweg 25 in Grijpskerke.

Staat het oud papier tussentijds in de weg? Geen probleem. Wij hebben ook een vaste container staan aan de Pioniersweg 1A bij de loods van Broodje Pieter Evenementen. Je kunt het daar dagelijks brengen. Wel netjes opstapelen en de container weer afsluiten.

Meer weten? Mail: Mariska Minderhoud